Ngalamuning Ati

Yen tak roso,
Ra kuwowo, roso jroning ati
Tansah kelingan kembange netro
Nggodha aku, rino wengi..
Pancen nyoto,
Yen si rupo, yo ra mitoyoni
Nanging aku wis kebacut, tresno
Angel nggonku angoncati..
Pamujiku..,
Mbok bisowo, katekan setyaku
Katresnanku..,u u u u…, ditimbangi
Tresno.., kang satuhuuuu..
Koyo ngopo,
Ebo bungah, roso jroning ati
Katekan setyaku kang tak arep,
Bejo nggonku urip iki..
reff :
Pamujiku..,
Mbok bisowo, katekan setyaku
Katresnanku..,u u u u…, ditimbangi
Tresno.., kang satuhuuuu..
Koyo ngopo,
Ibo bungah, roso jroning ati
Katekan setyaku kang tak arep,
Bejo nggonku urip iki..

mp3 : klik disini (stafaband)
=senin malam
kamar sebelah kamar kos

0 komentar:

Posting Komentar

Silahkan untuk memberikan komentar terhadap tulisan ini, demi tulisan yang lebih baik di lain hari.

 

MY MIND © 2011 Design by Best Blogger Templates | Sponsored by HD Wallpapers